Madona priprema novi album

Izvor: S media, 15.Jun.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona priprema novi album

Madonin menadžer otkrio na "Tviteru" da kraljica popa sledećeg meseca počinje da radi na novom albumu. Fanovi sa oduševljenjem dočekali ovu vest.

- Madona sledećeg meseca ulazi u studio i počinje da radi na novom albumu. Znate već da prvo "ide" album a onda turneja! Ona već zna sa kojim producentima i muzičarima želi da radi. Uskoro stižu nove informacije o tome kakav će žanrovski biti nov album- >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napisao je Madonin menadžer Gaj Osiri na "Tviteru".

Lejdi Gaga i Madona rođake?!

Uskoro novi datum Getinog nastupa

Nina Radojičić snima album(VIDEO)

Fanovi širom sveta oduševljeni su ovim informacijama i daju svu podršku svojoj ikoni. Ono što žele da znaju jeste koje gradove će kraljica popa posetiti na turneji, ali kao što je Gaj i napisao- još je rano govoriti o tome.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona priprema novi album (Video)

Izvor: Svet plus, 15.Jun.2011

Kraljica pop-a, Madona počinje da radi na novom albumu, vest je koju je otkrio njen menadžer na "Twitter "-u.

Nastavak na Svet plus...

Madona počinje snimanje novog albuma

Izvor: Blic, 15.Jun.2011

Pop zvezda Madona počeće rad na svom novom albumu idućeg meseca, saopštio je danas njen menadžer Gaj Osri...'’Madona ulazi u studio i počinje sa snimanjem novog albuma’’, napisao je Osri na društvenoj mreži Tviter...On je dodao i da Madona već zna sa kojim producentima će...

Nastavak na Blic...

Madona snima novi album

Izvor: Mondo, 15.Jun.2011

Kraljica popa počinje rad na novom albumu u julu ove godine, saopšteno je iz njenog menadžemta.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.