Madona otvara sirotište u Malaviju

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona otvara sirotište u Malaviju

Pop zvezda Madona otvoriće sirotište u afričkoj državi Malavi, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Madona je u Malaviju usvojila sina Dejvida i ćerku Mersi.

"Moji kratkoročni ciljevi su da izgradim sirotište u kojem će pomoć dobiti najmanje 1.000 dece, a aktivno finansiram i nekoliko postojećih sirotišta”, kazala je pevačica.

U martu je objavljeno da je Madona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog finansijskih mahinacija raspustila odbor svoje dobrotvorne fondacije Rejzing Malavi. Tada se odustalo od planirane izgradnje škole u Malaviju vredne 3,8 miliona dolara.

Osim toga, film "W.E” koji je režirala Madona, počeće da se prikazuje 9. decembra u Njujorku i Los Anđelesu, a u januaru ide u širu distribuciju, saopštila je kompanija Vajnstajn a prenosi Holivud riporter.

To je priča o romansi američke raspuštenice Volis Simpson i britanskog kralja Edvarda Osmog, vidjena iz ugla mlade žene očarane pričom o kralju koji je radi ljubavi abdicira, pošto je potpuno suprotna njenoj životnoj priči i neuspelom braku.

U filmu igraju Ejbi Korniš, Andrea Rajzborou, Džejm D’Arsi i Oskar Ajzaks.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madona otvara sirotište u Malaviju

Izvor: medio.rs, 30.Jun.2011

Pop zvezda Madona otvoriće sirotište u afričkoj državi Malavi, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Nastavak na medio.rs...

MADONA OTVARA SIROTIŠTE U MALAVIJU

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011

LONDON - Pop zvezda Madona otvoriće sirotište u afričkoj državi Malavi...Madona je u Malaviju usvojila sina Dejvida i ćerku Mersi..."Moji kratkoročni ciljevi su da izgradim sirotište u kojem će pomoć dobiti najmanje 1.000 dece, a aktivno finansiram i nekoliko postojećih sirotišta", kazala...

Nastavak na Kurir...

Madona otvara sirotište u Malaviju

Izvor: Story, 30.Jun.2011

Pop zvezda će otvoriti sirotište u afričkoj državi Malavi..Foto: BANG

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.