Madona na jahti Romana Abramoviča

Izvor: Blic, 01.Avg.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona na jahti Romana Abramoviča

Kraljica popa Madona koja trenutno u Marselju režira film “W.E.” tokom boravka na francuskoj rivijeri će boraviti na luksuznoj jahti “Luna”, koju je Madoni i njenoj ekipi na raspolaganje stavio ruski bogataš Roman Abramovič.

Kako navodi londonski list "Dejli mejl”, nije poznato kada su popularna pevačica i vlasnik Čelsija postali prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali činjenica je da odlično raspoložena Madona uživa u Francuskoj, što pokazuju i fotografije snimljene na setu na plaži u blizini Marselja. Svakog dana nakon završenog rada, Madona se sa kćerkom Lurd ukrcava na brodić koji je prevozi do jahte koja je ukotvljena nedaleko od obale.

Zanimljivo je da jahta "Luna” koja je plaćena nekoliko stotina milina evra predstavlja najnovije čedo u Abramovičevoj floti. Brod dug 115 metara porinut je u aprilu ove godine i, da li treba reći, predstavlja oličenje luksuza. Ima i dve platforme za sletanje helikoptera, zatvoren i otvoren bazen, salon za goste...

Inače, ostvarenje "W.E.” za koji je Madona napisala i scenario govori o čuvenoj romansi između engleskog kralja Edvarda Osmog i američke raspuštenice Volis Simpson. Edvard je abdicirao 1936. i zatim se oženio sa Volis. Glavne uloge u ostvarenju "W.E.” tumače Džejms D’Arsi i Ebi Korniš, a uporedo sa ovom kroz film se provlači i paralelna priča o ljubavnoj vezi između udate žene i ruskog telohranitelja.

Nakon što je izgleda odustala od pokušaja da postane glumica, Madona je odlučila da se dokaže kao rediteljka, film "W.E.” je drugi koji režira, a u toj ulozi je debitovala 2008. sa ostvarenjem "Filth And Wisdom”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MADONNA NA JAHTI ROMANA ABRAMOVIČA!

Izvor: iYupi.com, 01.Avg.2010

Kraljica popa Madona koja trenutno u Marselju režira film “W.E.” tokom boravka na francuskoj rivijeri će boraviti na luksuznoj jahti “Luna”, koju je Madoni i njenoj ekipi na raspolaganje stavio ruski bogataš Roman Abramovič. Kako navodi londonski list “Dejli mejl”, nije poznato kada...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.