MADONA POMAŽE DETROID: Gradi salu za boks, đacima kupila ajpode!!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2014, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADONA POMAŽE DETROID: Gradi salu za boks, đacima kupila ajpode!!

Kraljica popa finansira stvaranje nove sale za boks u centru za mlade koji đacima omogućava da posle časova treniraju ili rade domaće zadatke

DETROIT - Pop pevačica Madona poklonila je novac za izgradnju nove sale za boks u Detroitu, a lokalnim đacima je kupila i ajpode i ajpede i druga sredstva za učenje.

Pevačica, koja je rođena u Detroitu, navela je u saopštenju da njena donacija trima detroitskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << organizacijama predstavlja "prvu fazu dugogodišnje posvećenosti" gradu.

Madona finansira stvaranje nove sale za boks u centru za mlade koji đacima omogućava da posle časova treniraju ili rade domaće zadatke.

Pevačica je takođe poklonila novu opremu za likovno i muzičko lokalnoj umetničkoj akademiji a pomaže i neprofitnu organizaciju koja radi sa beskućnicama koje šiju odeću koja se potom deli drugim beskućnicima.

"Veoma sam inspirisana naporima tolikih ljudi da pomognu deci i mladima u Detroitu da se izdignu iz kruga siromaštva. Bilo je očigledno da i ja moram da učestvujem u tome i budem deo rešenja", navela je Madona (55) aludirajući na napore grada da se izbori sa bankroptom.

Za sada se ne zna koliko novca je pevačica poklonila.

tanjug

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.