Kako je Madona naljutila Instagram

Izvor: Mondo, 25.Feb.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Madona naljutila Instagram

Pevačica dobila upozorenje od Instagrama zbog kršenja pravila kompanije. A samo što se "nakačila" na Instagram!

Ona je kraljica popa, megazvezda, zabavljač, ali i skandal-majstor.

Poslednji u nizu dogodio se na sve popularnijoj društvenoj mreži - Instagramu.

Kako je "material girl" uspela da dođe u klinč sa kompanijom koju poseduje Facebook, a na kojoj se "šeruju" fotke? A da bude još sve zabavnije, tek što je pristupila Instagramu, tek je prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji mesec.

Madona je dobila pisano upozorenje od kompanije da je prekršila pravila "ponašanja".

"Skrećemo vam pažnju da ćemo, ako nastavite da kršite pravila, ukinuti vaš nalog i sprečiti vam pristup Instagramu, bez novog upozorenja", piše u poruci koju je dobila Madona, a koju je ona, naravno, odmah "okačila" na svoj profil.

Kako je Madona, odnosno čime je Madona prekršila pravila?

Nije baš najjasnije o kojim je fotografijama reč. Da li o onoj gde se vidi kako u brushalteru pije pićence ili to što je okačila neke fotografije meksičke umetnice Fride Kalo, na koje ona nema pravo? Verovatnije je da je o ovom drugom reč.

Madona je otvorila nalog na Instagramu u novembru i od tada je okačila tek 19 svojih fotografija.

Ona nije direktno odgovorila na upozorenje Instagrama, ali je ostavila mogućnost da to učini više od 150.000 njenih pratilaca.

Naravno, moći će Madona da živi i bez Instagrama. Prošle nedelje, "Bilbord" je objavio da je Madona u prošloj godini najviše zaradila od svih muzičara. Prema proceni "Bilborda", zaradila je oko 35 miliona dolara, i to uglavnom od koncerata.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.