Filmovi Madone, Bouvija, Šer u Kinoteci

Izvor: Studio B, 11.Jan.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi Madone, Bouvija, Šer u Kinoteci

U Muzeju kinoteke danas počinje ciklus filmova muzičkih zvezda, a u glavnim ulogama su Madona, Dejvid Bouvi, Šer i Elvis Prisli.

Svakoga dana do 14. januara na programu popularnog bioskopa u Kosovskoj ulici biće po tri projekcije.

Program otvaraju Madonini igrani filmovi "Očajnički tražeći Suzan" i "Evita", kao i dugometražni dokumentarac "U krevetu sa Madonom".

Sutrašnji dan posvećen >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Bouviju i filmovima "Lingvini incident", "Glad za krvlju" i "Čovek koji je došao na Zemlju". Šer je zastupljena sa filmovina "Opčinjena mesecom", "Veštice iz Istvika" i "Burleska".

Na kraju, 14. januara, biće prikazani Prislijevi filmovi "Golicaj me", "Raj na havajski način" i dokumentarac "Poslednji šou Elvisa Prislija".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.