Zvezda serije Žene sa Dedinja preminula u 45. godini života

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije "Žene sa Dedinja" preminula u 45. godini života

Srpska glumica Irena Mičijević Rodić umrla je posle teške bolesti u 45. godini. Irena je živela je i radila u Londonu, a velika želja joj je bila da poslednje dane provede u Srbiji SRPSKA glumica Irena Mičijević Rodić umrla je posle teške bolesti u 45. godini. Irena je živela je i radila u Londonu, a velika želja joj je bila da poslednje dane provede u Srbiji. Porodica srpske glumice je potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za medije da je Irena izgubila bitku sa teškom bolešću. Srpskoj javnosti je bila poznata po ulozi advokatice Klare u seriji “Žene sa Dedinja”. Irena Mičijević Rodić rođena je u Beogradu, 17. novembra 1972. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, koji je upisala sa šesnaest godina. Prvu ulogu je odigrala u televizijskoj drami “Velika mala matura” 1991. godine, a prvu pozorišnu ulogu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u predstavi “Hamlet”, gde je tumačila ulogu Ofelije. Živela je u Londonu sa suprugom Sinišom i ćerkom, a njena kuma je bila glumica Branka Katić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NISI JEDINI KOJI PATI, RAZBOLJEVAŠ SE, ..." Intervju od pre nekoliko godina NAGOVESTIO probleme u životu pokojne glumice?

Izvor: Blic, 11.Sep.2017, 10:31

Glumica Irena Mičijević preminula je juče u 45. godini života od posledica teške bolesti. Pre nekoliko godina pričala je o svom životu u Londonu i donekle naslutila ono što joj se desilo...Život u Londonu je volela, ali podjednako kao i ovaj na Balkanu. Ipak, nikada nije želela da pripada samo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.