Wenti Wadada Positive Reggae Stage i Latino Stage by Aqua Viva u srcu EXIT Avanture!

Blog: Clubbing.rs, 28.Jun.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wenti Wadada Positive Reggae Stage i Latino Stage by Aqua Viva u srcu EXIT Avanture!

Reggae Stage, kao spiritualno srce Exit Avanture, pratiće najvatrenije ljubitelje festivala kroz ceo letnji doživljaj, od Petrovaradinske tvrđave do plaže Jaz. 
 
Na Petrovaradinskoj tvrđavi u čast velikog prijatelja EXIT festivala i spiritualnog vođe Reggae bine, od ove godine ova pozornica nosiće ime Wenti Wadada Positive Reggae Stage. Srbin sa Jamajke, Wenti Wadada, prvobitno je iz domovine otišao u London, pa u SAD i Kanadu, da bi u proteklih dvanaest godina prihvatio ulogu srdačnog domaćina Exitove Reggae bine, pre nego što je ovaj svet napustio u istoj godini kad i muzički velikani, Lemmy Kilmister, David Bouwie, Prince...
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.