Vredi li dati 10,5 miliona evra za Danija Sebaljosa?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 23:42

Vredi li dati 10,5 miliona evra za Danija Sebaljosa?

Jedini način da ga neki klub dovede.

Dani Sebaljos će napustiti Arsenal posle godinu dana na pozajmici i vratiće se u Real Madrid, ali će najverovatnije ponovo na "kaljenje".

Sebaljos nekako nikada nije "kliknuo" sa Zinedinom Zidanom i nikada nije dobio poverenje i ulogu na terenu u kontinuitetu, stoga je prošlog leta odlučio da ode u Arsenal.

U Londonu je krenuo dobro, eksplodirao je sa dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << asistencije u pobedi nad Barnlijem, odmah u drugom kolu, ali to je bilo sve od njega.

Zbog povrede mišića pauzirao je od sredine novembra do početka februara, a onda je ubrzo i usledio prekid sezone.

Sada se spekuliše da bi mogao da se vrati u domovinu, ali u redove Valensije koja ga želi na pozajmici.

Ipak, Madriđani su jasno poručili čelnicima Valensije da je jedini način da Sebaljos ode na pozajmicu - potpuno pokriće primanja + dodatna četiri miliona evra kao "obeštećenje" za godinu dana.

Kako Sebaljos godišnje prima oko 6,5 miliona u Realu, Valensija bi morala da isplati oko 10,5 miliona da bi ga imala u svom timu tokom sezone 2020/21.

Sami procenite da li se tako nešto isplati...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.