Venger odahnuo, prvi poraz za Klopa!

Izvor: Mondo, 08.Nov.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger odahnuo, prvi poraz za Klopa!

Dva sjajna meča odigrana su ovog popodneva u Premijer ligi. Liverpul prvi put izgubio pod vođstvom Jirgena Klopa.

Olivije Žiru po navici ispromašivao se, pogodio prečku, "omašio" dva zicera glavom i odahnuo tek kada je Kjeran Gibs na pas, koga drugog, do Mesuta Ozila, uspeo da izjednači na 1:1 u 77. minutu "Derbija severnog Londona":

Odahnuo je i Arsen Venger: Arsenal – Totenhem 1:1 (0:1), uz 22. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gol ove godine Harija Kejna, na sjajan pas Danija Rouza u 32. minutu.

Ugo Loris imao je nekoliko sjajnih odbrana, ali je kiksnuo kod gola Gibsa.

Ruku na srce, i Totenhem je mogao do pobede i pre i posle izjednačujućeg gola Arsnala, ali je Petr Čeh imao dve-tri sjajne intervencije, a sam Kejn nije uspeo iz dve dobre šanse da reši komšijski derbi, koji je počeo lomljenjem toaleta u sektoru za gostujuće navijače, a završen pred polupraznim tribinama "Emirejtsa".

Mančester siti kiksnuo je ranije u nedelju na gostovanju Aston Vili, pa se "zakuvalo" u vrhu tabele. Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu Premijer lige.

Iako je bilo neizvesnih 1:1, iako se radilo o duelu sa najvećim rivalom, veliki broj navijača Arsenala napustio je tribine i pre 90. minuta! Utoliko, žao nam je što u nadoknadi vremena nije pao još jedan gol, bez obzira na kojoj strani.

A, žao je i Jirgenu Klopu što u nadoknadi vremena nije "pao" drugi gol njegovo tima. Doživeo je prvi poraz od kad je preuzeo Liverpul i to protiv kluba koji je pre dve sezone, remijem 3:3 posle 0:3, zaustavio pohod "redsa" na titulu prvaka pod vođstvom Brendana Rodžersa.

Liverpul – Kristal Palas 1:2 (1:1) na "Enfildu" koji je ostao nem u 82. minutu.

Tada je visoki štoper Palasa, Skot Den, tukao glavom, izazvao sjajnu intervenciju Simona Minjolea, ali je Liverpulu bilo suđeno da primi gol – lopta se vratila pravo na čelo Denu, koji je postigao drugi gol u sezoni i doneo pobedu timu Alana Pardjua.

Gosti su preskočili Liverpul na tabeli.

Uskoro opširnije!

Pogledajte golove...

Kejn 0:1

Gibs 1:1

Bolasije 0:1

Kutinjo 1:1

Den 1:2

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.