Venger: I za Anrija su govorili da nije dovoljno dobar

Izvor: RTS, 04.Maj.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: I za Anrija su govorili da nije dovoljno dobar

Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da je legenda kluba Tijeri Anri pogrešio kada je rekao da "tobdžije" neće osvojiti titulu dok je Olivije Žiru glavni napadač.

Najbolji strelac u istoriji kluba iz severnog Londona izjavio je pre sedam dana da Venger mora da angažuje barem četvoricu novih igrača, između ostalog i "vrhunskog golgetera", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ukoliko želi da dođe do titule u Premijer ligi. 
"Mislim da je pogrešio. Prihvatam svačije mišljenje, ali pogrešno je komentarisati Žirua u takvom kontekstu, posebno jer sam slične stvari slušao o Nikolasu Anelki, Anriju samom i Robinu van Persiju, a oni su postali svetski igrači", rekao je Venger za Skaj Sport.
Žiru je u dosadašnjem delu sezone odigrao 27 utakmica i postigao 18 golova, od čega 14 u Premijer ligi.
"Znam da Žiru radi naporno za tim i ima fantastični mentalitet. Ako uspe da postigne 20 ili više golova, onda je dobro uradio svoj posao", dodao je Venger.
Arsenal zaostaje 16 bodova i ima dve utakmice manje od Čelsija, koji je juče trijumfom protiv Kristal Palasa (1:0) osvojio titulu u Premijer ligi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VENGER BRANI SVOG NAPADAČA: Anri greši, isto su govorili i za njega

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015

Menadžer Arsenala Arsen Venger smatra da je legenda kluba Tijeri Anri pogrešio kada je rekao da “tobdžije” neće osvojiti titulu dok je Olivije Žiru glavni napadač. . . Najbolji strelac u istoriji kluba iz severnog Londona izjavio je pre sedam dana da Venger mora da angažuje barem četvoricu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.