VOLI PILETINU: Slavna glumica u vezi sa 22 godine mlađim dečkom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 14:14

VOLI "PILETINU": Slavna glumica u vezi sa 22 godine mlađim dečkom! (FOTO)

Trend u Holivudu.

Britanska glumica Helena Bonam Karter (54) uživa u dvogodišnjoj vezi sa svojim izabranikom Rajom Dag Holmboom (Rye Dag, 32), i iako su svi mislili da njihova ljubav nije prava, oni su dokazali suprotno. Par je ovih dana uslikan u ležernoj šetnji na ulicama Londona.

Zvezda serije "Kruna" i njen 22 godine mlađi pisac su nerazdvojni, što potvđuju i nove fotografije.

- Svi su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mislili da se radi samo o prolaznom flertu, a iznenadili su se što je Helena i dalje s Rajom. Mnogi komentarišu kako im nisu predviđali dugu vezu zbog razlike u godinama i drugačijeg stila života, ali možda je upravo to razlog zašto su tako dobro kliknuli - rekao je nedavno izvor blizak glumici za „Daily Mail“ .

Helena Bonam Karter razvela se od režisera Tima Bartona 2014. godine, sa kojim ima dvoje dece. Sa Rajom je u vezi od oktobra 2018. godine, a predstavila ga je javnosti pred 53. rođendan.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.