Izvor: Press, 22.Avg.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Požar u rafineriji, kulja crni dim, radnici evakuisani

London -- Vatrogasna vozila upućena su ka rafineriji nafte "Stenlou" na severozapadnoj obali Velike Britanije nakon što je primećen dim.

Getty


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Još uvek nisu poznate razmere požara >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji tamo izbio, objavila je danas lokalna vatrogasna služba, prenosi Rojters.
"Vatrogasci su pozvani zbog navoda o požaru u rafineriji 'Stenlou'... Svi članovi osoblja su na broju i evakuisani su", saopšteno je na sajtu vatrogasne službe. 
Navodi se da vatrogasci rade sa kolegama angažovanim u rafineriji na gašenju požara za koji se veruje da je izbio u proizvodnom pogonu rafinerije. 
Rojters navodi da ova rafinerija, koja je u vlasništvu indijske kompanije "Esar", dnevno prozvodi 200.000 barela sirove nafte. 
"Obavešteni smo o velikim količinama crnog dima. Imamo nekoliko pumpi na licu mesta", prethodno je kazala je portparolka vatrogasne službe Ccešira. 
Ona je dodala da nema izveštaja o tome da je neko stradao. 
Kompanija "Esar" za sada nije komentarisala vesti o požaru.

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.