Uleteo automobilom u pešake, petoro povređeno

Izvor: BKTV News, 02.Dec.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uleteo automobilom u pešake, petoro povređeno

Haos na ulici!

Londonska policija potvrdila je da je noćas oko tri sata pet osoba povređeno kada je vozač kolima uleteo u pešake u ulici Stokvel roud. Svi povređeni uzrasta su od 23 do 42 godine.

Five men injured after car hits pedestrians in London following 'altercation' https://t.co/Befx1Mw9Ex pic.twitter.com/Vs1ec6YNSE

Ovom činu, navodno, prethodila je svađa.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i hitna pomoć odmah su stigli na mesto događaja i svi povređeni su prebačeni u bolnicu.

Five injured after car hits into pedestrians in London https://t.co/aMQ9wLh4rC

Niko od povređenih nije u kritičnom stanju.

Kako je saopšteno, događaj nije povezan sa terorizmom, niti sa kriminalom.

Appeal after car collides with 5 men in #Brixton #SW9 #Lambeth VW Golf abandoned at scene https://t.co/AogLaU7Dqz pic.twitter.com/frOrF7K2Gy

"Inspektori veruju da je inicident usledio nakon svađe grupe muškaraca u automobilu i na ulici. Za sada niko nije uhapšen, istraga je u toku",  saopšteno je iz policije.

Policija apeluje na svedoke da se jave ako bilo šta znaju o nemilom događaju.

Sličan incident desio se krajem oktobra u centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, kada je mladić kolima uleteo među pešaka, nakon svađe. Tom prilikom, samo jedna osoba je povređena, a napadač je uhapšen.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.