Uh, što je zgodan novi Tarzan!

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uh, što je zgodan novi Tarzan!

"Warner Bros" je objavio prve fotografije iz novog filma "The Legend of Tarzan" sa zvezdom serije "True Blood", Aleksanderom Skarsgardom, a zvezda filma "Suicide Squad", Margot Robbie je njegova voljena Džejn.
Film je režirao Dejvid Jets koji je zaslužan za poslednja četiri filma o Hariju Poteru, a počinje tako što je glavni junak već napustio svoj dom u džungli i živi u viktorijanskom Londonu sa suprugom. Ali on na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << odluči da se vrati u Kongo.

"Gotovo da je suprotno klasičnoj priči gde je suština pripitomljavanje divljaka", rekao je Skarsgard za "USA Today".
"Radi se o čoveku koji se polako vraća i transformiše u svoje životinjsko stanje i pušta da se ta njegova strana oslobodi."
Kako vam se čini novi Tarzan?
Ono što treba da znate jeste da film u bioskope dolazi na leto sledeće godine.
Izvor: MTV

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.