Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Sadržaj svakog Dnevnika 2 Radiotelevizije Srbije od sutra će biti dostupan i putem titla, što je od najvećeg značaja za gluve i nagluve osobe, saopštio je javni medijski servis. Na ovaj način, kultna i najgledanija informativna emisija na ovim prostorima pomerila je lestvicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kvaliteta na još jedan stepen više.

Ponovo krvava noć u Londonu! Najmanje jedna osoba je poginula, a najmanje osmoro je povređeno kada je napadač kombijem naleteo na prolaznike Finzburi park u Londonu.

Više o ovom napadu pročitajte OVDE.

Kreće pakao. Posle kratkog osveženja, a sa dolaskom leta koje počinje u sredu, Srbiji opet predstoji veoma toplo vreme sa temperaturama iznad 30 stepeni koje će se u termometru peti i do 35 podeoka.

Porodica Vidaković je u stravičnoj nesreći kod Višegrada izgubila jednu ćerku, dok je druga teško povređena. Porodica je automobilom sletela u kanjon reke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, nakon čega je Stoja Vidaković (34) preminula juče ujutru u bolnici u Foči, dok su njeni otac Đorđe, majka Stanica i sestra Ivana (32) povređeni.

Više o stravičnoj saobraćajnoj nesreći možete da pogledate OVDE.

Potresena odlukom suda da njen i sin Milana Popovića podjednako bude sa oba roditelja, Severina Kojić pokrenula je akciju pod nazivom “I ja sam majka” kojom dajei dobija podršku svih majki koje su u istoj situaciji.

Ubistvo glumca i predsednika nacionalnog Društva dramskih umetnika Gašpera Tiča šokirala je Sloveniju. Njega je u nedelju u nerazjašnjenim okolnostima u njegovom stanu u Trubarovoj ulici, u središtu stare Ljubljane, nožem ubio 20-godišnjak.

Više o ubistvu pročitajte OVDE.

Snimak reakcija uprave Crvene zvezde na žreb za Ligu Evrope doneo je i jedan interesantan detalj, koji na Marakani verovatno nisu želeli da otkriju.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.