Ubedljiva pobeda Čelsija, Ivanović postigao jedan gol

Izvor: Kurir, 05.Jan.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda Čelsija, Ivanović postigao jedan gol

Čelsi je u gostima savladao Sautempton s 5:1

LONDON - Fudbaleri Čelsija plasirali su se u četvrto kolo FA kupa, pošto su danas u gostima savladali Sautempton s 5:1.

Domaći su poveli golom Rodrigeza u 22. minutu, a onda je londonski klub prikazao furioznu igru i postigao pet golova zaredom. U strelce su se upisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ba u 35. i 61, Mozes u 45, Branislav Ivanović u 52. i Lampard u 83. minutu sa penala.

Lampard se golom protiv Sautemptona izjednačio sa legendarnim Kerijem Diksonom na drugom mestu "večne" liste strelaca londonskog kluba. Lampard je postigao svoj 193. u dresu Čelsija.

Reprezentativac Engleske će do kraja sezone imati lepu priliku da izbije na lidersku poziciju, koju drži Bobi Tambling sa 202 pogotka.

Plasman u četvrto kolo FA kupa obezbedili su još Brajton, Aston Vila, Barnsli, Mančester siti, Derbi, Milvol, Lester, Totenhem, Reding, Alderšot, Maklsfild, Šefild junajted, Midlsbro, Norič, Oldam, Blekburn, Luton i Hadersfild.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi deklasirao ekipu Sautemptona

Izvor: Akter, 05.Jan.2013

Fudbaleri Čelsija deklasirali su večeras u gostima ekipu Sautemptona sa 5:1 u meču trećeg kola engleskog FA kupa, a jedan gol za "plavce" dao je i srpski reprezentativac Branislav Ivanović

Nastavak na Akter...

FA: Silni Čelsi, gol Ivanovića

Izvor: B92, 05.Jan.2013

U subotu se u okviru FA Kupa igra čak 29 mečeva, a najubedljivije su bile ekipe Čelsija i Derbi Kauntija...Čelsi je u Sautemptonu savladao domaću ekipu sa 5:1, a meč je obeležio Ba, koji je na svom debiju postigao dva gola. Njemu su se pridružili Ivanović, Mozes i Lampard sa penala. Strelac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.