Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOĆNOM KLUBU Izašli u provod, a SPRŽILI IH KISELINOM

Najmanje 12 osoba povređeno je noćas u napadu kiselinom u jednom noćnom klubu u istočnom Londonu, javlja Bi-Bi-Si.

Mass acid attack leaves 12 people injured in London venue. https://t.co/H7XWFXaT5l

Nekoliko stotina posetilaca kluba "Mangle" u Hakniju evakuisano je nakon dolaska policije koja je primila poziv u ranim jutarnjim časovima.

Portparol Skotland jarda je izjavio da je 10 ljudi primilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terapiju za opekotine pre nego što je prebačeno u bolnicu kolima hitne pomoći, dok su se dve osobe same javile u bolnicu. PovreĐeni nisu životno ugroženi.

London nightclub "acid attack" leaves 12 with "serious burns" as 600 revellers evacuated https://t.co/szOLw83pNM pic.twitter.com/Sw8KkmPKcp

Za sada nema uhapšenih a istraga se nastavlja, rekao je portparol policije.

Londonska vatrogasna brigada je saopštila da je do sada ustanovljeno samo da je korozivna supstanca bačena unutar popularnog noćnog kluba, prenosi Bi-Bi-Si.

A suspected acid attack at an east London nightclub injures at least 12 https://t.co/k7ELByiTiT pic.twitter.com/eEYrRG3KtZ

- Identifikovali smo je lakmus papir PH testom kao jaku kiselu supstancu - rekao je portparol vatrogasaca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.