U Britaniji razmatraju mogućnost podjele vaučera

Izvor: Capital.ba, 05.Jul.2020, 11:13

U Britaniji razmatraju mogućnost podjele vaučera

LONDON, Britanski ministar finansija Riši Sunak razmatra mogućnost podjele vaučera u vrijednosti 500 funti /624 dolara/ za odrasle i 250 funti za djecu koje bi potrošili u sektorima ekonomije, najgore pogođenim krizom zbog virusa korona, piše “Gardijan”. Vaučeri će moći da se potroše samo u sektorima kao što su ugostiteljstvo i u direktnoj “lice u lice” maloprodaji, a ne za onlajn kupovinu. Prijedloge je sačinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << istraživački centar “Rezolušn faundejšn”, koji je o tome razgovarao sa Ministarstvom finansija. Sunak će obavijestiti javnost u narednih nekoliko dana o planu Vlade za otvaranje novih radnih mjesta i ekonomskom programu za oporavak nakon epidemije. Чланак U Britaniji razmatraju mogućnost podjele vaučera се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Ministar finansija razmatra podelu vaučera od 500 funti po odraslom, 250 za dete

Izvor: B92, 05.Jul.2020

London -- Britanski ministar finansija razmatra plan o izdavanju vaučera od 500 funti za odrasle, odnosno 250 funti po detetu, kao pomoć sektorima pogođenim koronom...Predlog tog plana osmislio je tink-tank Resolution Foundation, koji je nedavno održao razgovore sa ministarstvom finansija, piše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.