Trojica Britanaca završila put oko sveta taksijem

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica Britanaca završila put oko sveta taksijem

11.05.2012. -

Tri stanovnika Velike Britanije završila su u petak prvi put oko sveta taksijem u istoriji. Za skoro 15 meseci, prema meraču njihovog firmiranog britanskog taksija, prešli su skoro 69500 kilometara, pri čemu su obišli 50 država.

Kako konstatuje družina, da su tim taksijem putovali kao klijenti, morali bi da plate oko 130.000 dolara. Ovako su uspeli ne samo da izbegnu troškove, već i da prikupe 33.200 dolara za potrebe britanskog Crvenog Krsta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
U početku su prema rečima Britanaca, planirali da ''se provozaju'' taksijem od Londona do Sidneja. Međutim, usput su odlučili da prošire svoje putovanje.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.