Todorić: Imam strašne dokaze protiv Plenkovića u slučaju Agrokor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Imam strašne dokaze protiv Plenkovića u slučaju Agrokor

Osnivač i bivši vlasnik kompanije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i "strašne dokaze" u slučaju vezanom za tu firmu, koji će mu, kako tvrdi, omogućiti dalju zaštitu Londona, a u vezi su sa premijerom Andrejem Plenkovićem i državom, preneo je portal net.hr.

"Mi imamo strašne dokaze, mi imamo neverovatne dokaze", kazao je Ivica Todorić za N1 dan nakon što je Visoki sud u Londonu prihvatio zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njegovih advokata za odlaganje odluke o izručenju Hrvatskoj.

Upravo su, kako se navodi, dodatni dokazi ono što sud očekuje da iznese Todorićeva odbrana na narednom ročištu, 15. oktobra.

Todorić je za regionalnu N1 tv rekao da se ti dokazi odnose na Plenkovića i da pošto su u pripremi ne sme o njima javno da govori.

Upitan da li je reč o onome što je već objavljeno u Hrvatskoj, Todorić je odgovorio: "Imamo i dodatno nešto i to, ništa nije predstavljeno sudu".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.