Theresa May odlučuje o izručenju Todorića

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Nov.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Theresa May odlučuje o izručenju Todorića

ZAGREB - Hrvatske vlasti točno znaju gdje u Londonu živi odbjegli šef posrnulog Agrokora te su o tome informirale Britance, iako skrivaju te informacije od javnosti. 

Uspjeli su to rekonstruirati zahvaljujući telefonskim brojevima kojima se Todorić koristi, piše Nacional.

Tjednik navodi i da je britanska premijerka Theresa May ključna je osoba koja bi u sljedećih nekoliko dana mogla značajno utjecati na prosuđivanje kredibiliteta vlade premijera Andreja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Plenkovića izvan granica Hrvatske, ali i uopće.

To se može tvrditi zato što je hrvatska vlada na dvije visoke razine iscrpno i precizno informirala engleske vlasti kako i gdje mogu locirati Ivicu Todorića, odbjeglog posrnulog hrvatskog tajkuna koji se odnedavno nalazi na tjeralici Interpola.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Nacional: Teresa Mej odlučuje o izručenju Todorića

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2017

ZAGREB - Hrvatske vlasti tačno znaju gdje u Londonu živi odbjegli šef posrnulog Agrokora te su o tome informisale Britance, iako skrivaju te informacije od javnosti...Uspjeli su to rekonstruisati zahvaljujući telefonskim brojevima kojima se Todorić koristi, piše Nacional...List navodi i da je britanska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.