Stručnjak za Balkan Erik Gordi gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručnjak za Balkan Erik Gordi gost Novog dana

U temi jutra za Novi dan govori Erik Gordi, profesor Univerzitetskog koledža u Londonu, stručnjak za Balkan. Štampu listamo sa Jovanom Gligorijević, novinarkom nedeljnika "Vreme".

Uživo smo na 31. Beogradskom maratonu.

"Viminacium Avantura", zabavno-edukativni centar koji se gradi na prostoru najvećeg evropskog arheološkog parka Viminacijuma, otvara vrata letnjeg edukativnog kampa za decu i mlade uzrasta od 10 do 17 godina. Ovaj kamp, čije je otvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << planirano za jun, biće izgrađen kao replika rimskog vojnog logora iz prvog veka. Naš gost je Vladimir Đumić, menadžer projekta.

Ove nedelje počela je turneja festivala Slobodna zona i trajaće sve do kraja juna. Pet najboljih filmova biće prikazano u 50 gradova i mesta širom Srbije. Tim povodom, gost je Rajko Petrović, predstavnik festivala.

U subotu 21.aprila. u 19.30 na sceni Danilo Bata Stojković predstava "Klaustrofobična komedija" imaće svoje stoto izvođenje. Dramski tekst napisao je Dušan Kovačević, režirao Darko Bajić. Predstojeći vikend, možemo slobodno nazvati vikendom Darka Bajića, jer se igra i predstava "Osama, kasaba u Njujorku", koja je nedavno, tačnije 4. aprila, imala premijeru, a režirao je upravo Darko Bajić. Tim povodom on je gost Novog Dana, kao i glumica Iva Ilinčić koja igra u predstavi "Osama".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.