Stiže treća kraljevska beba: Kejt Midlton primljena u bolnicu

Izvor: Story, 23.Apr.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže treća kraljevska beba: Kejt Midlton primljena u bolnicu

Vojvotkinja Kejt Midlton, koja očekuje treće dete, primljena je jutros u bolnicu “Sveta Meri” u Padingtonu, kada je dobila trudove. Kejt je u bolnicu stigla u pratnji svog supruga, princa Vilijama, što je potvrđeno iz Kensingtonske palate. Her Royal Highness The Duchess of Cambridge was admitted to St. Mary’s Hospital, Paddington, London earlier this morning ... The post Stiže treća kraljevska beba: Kejt Midlton primljena u bolnicu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže treća kraljevska beba: Kejt Midlton primljena u bolnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2018

Vojvotkinja Kejt Midlton, koja očekuje treće dijete, primljena je jutros u bolnicu "Sveta Meri" u Padingtonu, kada je dobila trudove...Kejt je u bolnicu stigla u pratnji svog supruga, princa Vilijama, što je potvrđeno iz Kensingtonske palate...Ovo je treće dijete kraljevskog para, čiji pol se i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.