Srušio se vojni helikopter, poginulo šest osoba

Izvor: S media, 30.Dec.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se vojni helikopter, poginulo šest osoba

Portparol sudanske vojske Al-Savarmi Kalid izjavio je da se helikopter srušio zbog tehničkog problema oko tri minuta nakon poletanja sa aerodroma El-Obeid.

"Došlo je do požara zbog tehničkog problema. Kapetan je pokušao da sleti blizu aerodroma, međutim plamen se razbuktao i doveo do tragedije", kazao je Kalid.

London: Taksista "sleteo" na parkirani automobil

Pakrac: Pijani vozač kamionom ubio dve žene

Svedok tragedije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Inđiji: Magla im došla glave! (VIDEO)

Sudanske oružane snage se bore protiv pobunjenika u blizini granice sa Južnim Sudanom ali nema naznaka da je pad helikoptera rezultat borbi.

Južni Sudan je izvršio secesiju od Sudana u junu ove godine u okviru mirovnog sporazuma iz 2005. koji je okončao višedecenijski građanski rat dve strane, podseća Rojters.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Sudan: Srušio se vojni helikopter, poginulo šest članova posade

Izvor: Blic, 30.Dec.2011

Sudanski vojni helikopter srušio se danas na severu zemlje i svih šest članova posade je poginulo, saopštile su oružane snage...Portparol sudanske vojske Al -Savarmi Kalid izjavio je da se helikopter srušio zbog tehničkog problema oko tri minuta nakon poletanja sa aerodroma El-Obeid..."Došlo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.