Skripalj i ćerka otrovani agensom u tečnom stanju?

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skripalj i ćerka otrovani agensom u tečnom stanju?

Nervni agens kojim su otrovani bivši ruski špijun Sergej Skripalj i njegova ćerka bio je u tečnom obliku LONDON - Nervni agens kojim su otrovani bivši ruski špijun Sergej Skripalj i njegova ćerka bio je u tečnom obliku, preneo je BBC. PROČITAJTE JOŠ - Slučaj "Skripalj" zatvorio ambasade Sekretarijat za životnu sredinu, ishranu i ruralne poslove, koji je vršio poslove čišćenja terena na kome su pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Skripaljevi, saopštio je da je pronađena "veoma mala količina" nervnog agensa novičoka, zajedno sa supstancom isporučenom u tečnom stanju. Skripalj i njegova ćerka pronađeni su 4. marta u nesvesnom stanju na klupi u Solsberiju u Južnoj Engleskoj. Za napad nervnim agensom Velika Britanija je optužila Moskvu, što je Rusija demantovala.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dekontaminacija posle trovanja Skripalja trajaće mesecima

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2018

Nervni agens kojim su otrovani bivši ruski dvostruki špijun Sergej Skripalj i njegova ćerka bio je u tečnom stanju, saopštila je britanska vlada najavivši operaciju čišćenja u gradu Salzberiju za koju se očekuje da će potrajati mesecima...Zvaničnici su izjavili da nervni otrov nije ispario...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.