SJAJNA VEST: Povratak velike šampionke na Vimbldonu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA VEST: Povratak velike šampionke na Vimbldonu! (FOTO)

Turnir u Londonu počinje trećeg jula.

Češka teniserka Petra Kvitova igraće na ovogodišnjem Vimbldonu, posle manje od sedam meseci i povrede ruke zbog uboda nožem provalnika u svom stanu. Kvitova, dvostruka šampionka Vimbldona, 20. decembra u češkom Prostejovu zadobila je povredu ruke zbog čega je morala na četvorosatnu operaciju, a sada je potvrdila da će igrati na trećem gren slemu koji počinje 3. jula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iz PR tima Kvitove u izjavi za agenciju Rojters istakli su da postoji mogućnost da nastupi na Rolan Garosu, ali da će odluka biti doneta u poslednjem trenutku. Kvitova je pauzirala duže nego što je bilo predviđeno jer su joj bila oštećena dva nerva i svih pet tetiva.

Twice champion Petra Kvitova is set to play at #Wimbledon this year, less than 7 months after she was stabbed by an intruder in her home. pic.twitter.com/u0V2Iea8mf

— SuperSport (@SuperSportTV) May 23, 2017

Čehinja, trenutno 16. teniserka sveta, tokom karijere osvojila je 19 titula, a najbolji renking bio joj je drugo mesto na WTA listi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.