Rampa za Konteov Čelsi: Pjanić nije na prodaju!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rampa za Konteov Čelsi: Pjanić nije na prodaju!

"Ne volim da čitam novine, ali ponekad je to neizbežno. Ima mnogo priči o odlasku naših igrača, a među njima je i ta o Pjaniću. Reći ću kategorički, on ne želi da ide i nećemo ga prodati. Umoran sam od svih tih glasina", rekao je Džejms Palota

Predsednik Rome Džejms Palota odbacio je mogućnost da u letnjem prelaznom roku proda jednog od svojih najboljih igrača - Miralema Pjanića. Za reprezentativca Bosne i Hercegovine u poslednjih nekoliko dana više >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nego ozbiljno interesovanje pokazao je londonski Čelsi, a Pjanić je navodno velika želja novog trenera Plavaca Antija Kontea.

Italijan, koji će na Stamford Bridž stići po okončanju Evropskog prvenstva u Francuskoj, već je ispostavio listu želja upravi Plavaca, a na njoj je i vezista rimske Vučice.

"Ne volim da čitam novine, ali ponekad je to neizbežno. Ima mnogo priči o odlasku naših igrača, a među njima je i ta o Pjaniću. Reći ću kategorički, on ne želi da ide i nećemo ga prodati. Umoran sam od svih tih glasina", rekao je prvi čovek Rome.

Vučica je u poslednjih nekoliko godina dosta lutala po transfer tržištu, ali Palota je tim segmentom izuzetno zadovoljan.

"Sabatini je uradio veliki posao, napravili smo ogroman napredak. Nasledili smo komplikovanu finansijsku situaciju i morali smo da radimo na uravnotoženju budžeta".

Kada se sve sabere i oduzme, uprava Rome je napravila najveću grešku ove sezone što nije ranije smenila Rudija Garsiju.

"Želeo sam tu promenu ranije, mogli smo da vidimo da je problem bio mentalni, ali ne fizički. Momci na treninzima igraju bolje nego ikad, ponosan sam na ovu ekipu, uživaju zahvaljujući Spaletiju", rekao je Palota.

Roma se zahvaljujući odličnim rezultatima u poslednje vreme vratila u borbu za direktan plasman u Ligu šampiona, pa je sledeći cilj Rimljana plasman na drugo mesto. Napoli je u ovom trenutku udaljen četiri boda, a uskoro mu sledi i gostovanje upravo Romi na Olimpiku.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.