REŠENO JE: Žiru produžio ugovor sa Čelsijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 21:04

REŠENO JE: Žiru produžio ugovor sa Čelsijem

Francuz će u LOndonu ostati još jednu godinu.

Francuski reprezentativac Olivije Žiru ostaće fudbaler Čelsija i naredne sezone. Kako je saopštio londonski klub, Žiru je produžio ugovor do juna 2021. godine.

Francuski napadač ovog leta trebalo je da postane slobodan igrač, za njega su interesovanje pokazali Inter i Lacio, ali je odlučio da još jednu sezonu odigra na Stamford Bridžu u koji je stigao iz Arsenala 2018.

Olivier Giroud penned >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a one-year extension with Chelsea today, almost certainly ending the possibility of the Frenchman coming to Rome this summer.

Where do Lazio turn now? pic.twitter.com/pMOAqV94FY

— LazioLand (@Lazio_Land) May 21, 2020

 - Oduševljen sam što nastavljam svoje putovanje i avanturu u Čelsiju. Jedva čekam da ponovo zaigram fudbal sa svojim saigračima. Radujem se što ću ponovo nositi ovaj dres pred punim Stamford Bridžom. Naravno, kad to bude sigurno - rekao je Žiru posle potpisivanja ugovora.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.