Problemi za Čelsi, ali i Juve, Ovnovi teraju inat!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Čelsi, ali i Juve, "Ovnovi" teraju inat!

Još ništa nije gotovo.

Mauricio Sari se dogovorio sa Juventusom, napustiće Čelsi nakon uspešnih godinu dana i osvojenog trofeja u Ligi Evrope.

OVDE pročitajte koji su razlozi njegovog preranog odlaska iz Londona.

I dok Sari već planira prelazni rok sa svojim novim klubom, Čelsi ne uspeva da mu pronađe zamenu.

Prva želja uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << londonskog kluba je Frenk Lamparda, legenda "Bridža", koji je imao jako dobru sezonu sa Derbijem u Čempionšipu.

Delovalo je da će se dve strane lako dogovoriti, ali "Ovnovi" prave problem.

Juče smo preneli da traže četiri miliona funti za Lampardove usluge, a danas su se pojavle informacije da je uprava Derbija otvorila pregovore sa bivšim vezistom Čelsija oko produžetka saradnje.

Čelsi još nije poslao zvaničnu ponudu na "Prajd park", pa su u klubu rešeili da pokušaju da zadrže Lamparda ili da eventualno povećaju njegovu otpusnu klauzulu.

Mediji u Engleskoj i dalje tvrde da će Lampard najverovatnije preuzeti Čelsi od Sarija, ali uprava Derbija se ne predaje.

Klub iz Čempionšipa pravi problem i Juventusu, kako Čelsi neće formalno dati dozovlu Sariju da ide, dok mu ne bude pronađena zamena, iako su načelno pustili Italijana da se vrati u domovinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.