TV gledaoci SAD neće videti zatvaranje Olimpijade

Izvor: Vostok.rs, 12.Avg.2012, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV gledaoci SAD neće videti zatvaranje Olimpijade

12.08.2012. -

Mogućnost da prate ceremoniju zatvaranja OI u Londonu će u direktom prenosu imati samo američki internet korisnici, prenela je u subotu TV kompanija En-Bi-Si, koja je za 1,38 milijardi dolara kupila ekskluzivna prava MOK-a za prenos londonske olimpijade na teritoriji SAD.

Ranije je En-Bi-Si pokazao ceremoniju otvaranja Olimpijade nekoliko časova posle njenog završetka. Ipak 40,7 miliona gledalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << je pratilo prenos. Ispostavilo se da internet nije doveo do smanjena TV publike.

TV kompanija naglašava da je današnji prenos na internetu eksperiment i to ne znači da će takvi događaji i dalje proći bez televizije.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj Igara direktno pratilo 26 miliona Britanaca

Izvor: Beta, 13.Avg.2012, 14:29

LONDON, 13. avgusta 2012. (Beta-AP) - Britanska nacionalna televizija Bi-Bi-SI (BBC) saopštila je u ponedeljak da je direktan prenos zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu pratilo 26,3 miliona Britanaca...Procen.

Nastavak na Beta...

OI: Zatvaranje pratilo 26,3 miliona Britanaca

Izvor: Sportal.rs, 13.Avg.2012

Britanska nacionalna televizija Bi-Bi-Si (BBC) saopštila je da je direktan prenos zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu pratilo 26,3 miliona gledalaca, što je više od 80 odsto gledanosti u celoj zemlji u tom trenutku.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.