Predsednik OK Velike Britanije najavio ostavku u novembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik OK Velike Britanije najavio ostavku u novembru

LONDON -

Predsednik Olimpijskog komiteta Velike Britanije Kolin Mojnihan saopštio je danas da će se povući sa te funkcije u novembru ove godine.

On je istakao da želi da njegov naslednik "glatko preuzme rukovođenje" i da mu ostavi obezbeđenu snažnu sportsku politiku koja je iskorišćena na juče završenim Olimpijskim igrama u Londonu.

Mojnihan je ocenio da će njegova ostavka ostaviti dovoljno vremena nasledniku da se uključi u pripreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. godine.

Mojnihan je na funkciji predsednika OK Velike Britanije od 2005, a najavio je da će se povući u novembru, posle izbora na kojima će biti izabran novi predsednik.

Ovogodišnje Olimpijske igre bile su jedne od najuspešnijih u istoriji za Veliku Britaniju, čiji su sportisti osvojili 29 zlatnih medalja.
Pogledaj vesti o: London,   Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.