Prebio druga dok su bili u krevetu sa polugolom devojkom!

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prebio druga dok su bili u krevetu sa polugolom devojkom!

Talentovani student ekonomije prebio je svog najboljeg druga dok su bili zajedno u krevetu sa devojkom u toplesu koju su pokupili u jednom noćnom klubu. Mladić neće ići u zatvor, ali mora da plati odštetu.

Mark Makari(23) mogao je da oslepi svog najboljeg druga pošto su se potukli dok su bili u krevetu sa devojkom koju su "pokupili" u noćnom klubu u Londonu.

Makari je sa devojkom otišao u njen stan u južnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Londonu, a kasnije im se i njegov drug Barton. Nakon kratko ubeđivanja, devojka je skinula majicu, ali je već posle par minuta Makari napao Bartona.

Bivšoj devojci poslao 17.000 pretećih poruka!

Bela beba rođena u porodici crnaca!

Dečak u školu došao u suknji! (FOTO)

Devojka je izbacila Makarija iz stana, i pomogla Bartonu koji je mislio da je samo zadobio masnicu ispod oka. Ipak, otišao je u bolnicu gde su mu konstatovane teže povrede oka.

Makari je negirao da je napao druga, i tvrdio da ga je Barton uhvatio za testise i da je povredio druga u samoodbrani. Sudija je ipak odlučio da Makarija ne pošalje u zatvor već samo da ga kazni sa 1.400 funti koje na ime odštete mora da isplati svom, sada već bivšem najboljem drugu.

Daily Mail, Photo: Gulliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.