Pogledajte fotografije iz novog Harija Potera

Izvor: Blic, 10.Nov.2010, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte fotografije iz novog "Harija Potera"

U Londonu će večeras biti održana svetska premijera filma “Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1”, a fanovi širom sveta su sve nestrpljiviji, jer radi se o preposlednjem nastavku serijala o malom čarobnjaku.

Na žalost mnogih, saga koja je započela 2001, će se naredne godine definitivno završiti osmim filmom - "Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2” čija je premijera zakazana za jul 2011.

Kao i u prethodnim nastavcima, glavne uloge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tumače Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint, a u filmu igraju i Helena Bonam Karter, Ralf Fajns, Ijan Hart, Rade Šerbedžija, Rajs Ifans i drugi.

“Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1” je ime novog filma

Ovo je pretposlednji nastavak serijala

Glavne uloge tumače Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint

Danijel Redklif napominje da će u narednim godinama morati da se trudi duplo više kako bi se udaljio od Harija Potera

Na žalost mnogih, saga koja je započela 2001, će se naredne godine definitivno završiti osmim filmom

Najmlađi član ekipe je Ema Votson (20)

U filmu igraju i Helena Bonam Karter, Ralf Fajns, Ijan Hart, Rade Šerbedžija, Rajs Ifans...

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_955]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });

Kraj serijala znači i novi početak za Redklifa, Grinta i Votsonovu koji su odrastali uporedo sa snimanjem filmova o Hariju Poteru. Dvadesetdvogodišnji Rupert Grint kaže da će mu nedostajati lik Rona ali i da mu treba vremena da se navikne na slobodu da može da radi šta god hoće, na primer, da se istetovira.

Godinu dana mlađi Danijel Redklif napominje da će u narednim godinama morati da se trudi duplo više kako bi se udaljio od Harija Potera i dokazao da je sposoban da glumi različite likove. Najmlađi član ekipe je Ema Votson (20) koja tvrdi da je uzbuđena zbog nove faze u svom životu i dodaje da joj je jedini problem da odluči šta će prvo da radi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vini Pu" u novoj avanturi

Izvor: B92, 10.Nov.2010

Studio Walt Disney će sledeće godine u bioskope pustiti novu verziju animiranog filma "Vini Pu"...Novi "Vini Pu", čija je severnoamerička premijera zakazana za 15. jul 2011. godine, prva je Diznijeva verzija za velike ekrane posle više od 30 godina...Kreatori najavljuju da će biti veoma bliska...

Nastavak na B92...

Pogledajte fotografije iz novog "Harija Potera"

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2010

U Londonu će večeras biti održana svetska premijera filma “Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1”, a fanovi širom sveta su sve nestrpljiviji, jer radi se o pretposlednjem nastavku serijala o malom čarobnjaku...Na žalost mnogih, saga koja je započela 2001, će se naredne godine definitivno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.