Pink Flojd izložbom obeležava 50 godina od osnivanja benda

Izvor: Radio 021, 18.Feb.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Flojd izložbom obeležava 50 godina od osnivanja benda

Osnivači Pink Flojda pojavili su se zajedno u Londonu kako bi najavili izložbu posvećenu obeležavanju 50 godina od osnivanja benda.

Izložba "Pink Flojd: Njihovi posmrtni ostaci" održaće se 13. maja u londonskom "Viktorija i Albert" muzeju.

"Mislim da će, prema onome što sam ja video, fanovi imati priliku da se bolje upoznaju sa našim radom kao i nekim zanimljivostima koje su se događale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od ranih sedamdesetih pa do albuma 'The Wall', što je super. Tu su i naše uspomene za koje su ljudi zainteresovani jer ih zanima istorija benda", kaže Rodžer Voters, jedna od osnivača benda i bivši član.

Zaljubljenici u njihovu muziku će imati priliku da čuju originalne verzije, nastupe uživo kao i da vide  različita druga umetnička dela i uspomene iz šesdesetih, kad je bend osnovan.

Više od 350 stvari će biti izloženo, uključujući pisma, skice i rukopise tekstova, a izložba će trajati do 1. oktobra.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.