Pevačica završila u bolnici, hitno operisana

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica završila u bolnici, hitno operisana

Pevačica Mel B hitno je operisana u jednoj klinici u Londonu. Slomila je ruku i nekoliko rebara i nije, kako se mislilo, bila pod uticajem droge ili alkohola prilikom nezgode

Nekadašnja članica grupe "Spajs gerls" (Spice Girls), sa kojom uskoro planira povratničku turneju, operisala je ruku, a u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu napisala je da je, osim ruke, polomila i nekoliko rebara.

"Hvala predivnim medicinskim sestrama, doktorima i mom hirurgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su mi ukazali veliku pažnju ovde u bolnici, nakon što sam polomila dva rebra i ruku, operacija je trajala tri sata, zbog čega sam bila prinuđena da otkažem promociju svoje knjige u Njujorku", napisala je ona i dodala:

"Izvinjavam se svima koji su kupili karte za događaj koji ću sigurno, naknadno održati, ali za sada, moja ruka je 'zarobljena' u gipsu, bol je jak, ali nalazim se u dobrim rukama."

Britanski "Metro" dodaje i da prilikom ove nezgode pevačica nije bila pod dejstvom narkotika.

"Da, i ovaj kao i prošli put, test je pokazao da nema droge u krvi", naveo je njen portparol.

Pevačica je slučajno pala niz stepenice, dodao je portparol, objasnivši da su povrede nastale na taj način.

"Ona se sada oporavlja od povrede. I dalje je sve boli", dodao je portparol.

Pevačicin advokat je demantovao da je ona prilikom nezgode bila pod dejstvom alkohola i droge.

Nekadašnja članica poznatog benda poslednjih nedelja nalazi se u žiži javnosti zbog brojnih skandala, nakon što se razvela od sada već bivšeg supruga Stivena Belafontea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mel B završila u bolnici, hitno operisana

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2018

Pjevačica Mjel B hitno je operisana u jednoj klinici u Londonu. Slomila je ruku i nekoliko rebara i nije, kako se mislilo, bila pod uticajem droge ili alkohola prilikom nezgode.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.