Palas spremio izdašnu ponudu za fudbalera Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palas spremio izdašnu ponudu za fudbalera Arsenala!

Ekipa sa "Selhrsta" rešila je da odreši kesu.

Danas se pojavila informacija da je pred potpisivanjem ugovora sa ekipom Kristal Palasa štoper Ajaksa, a više o tome možete pročitati OVDE.

Izgleda da je Frank De Bur baš rešio da pojača bedem pred golom, kako je spreman da u redove "Orlova" dovede još jednog centralnog defanzivca.

Naime, na radaru kluba iz Londona našao se mladi fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arsenala Kalum Čejmbers.

Čejmbers je u Arsenal stigao iz Sautemptona, važio je za igrača koji nastupa na poziciji desnog beka, a svojevremeno, dok je bio omladinac u Sotonu, znao je da zaigra i po desnom krilu.

Ipak, kod Vengera se isklesan u štopera, a minule godine se odlično na tom mestu snašao u redovima Midlsbroa.

Vratio se u Arsenal, ali je pitanje koliko će za njega biti mesta pored Mutafija i Kosielnog, a kako je uprava Palasa spremila više nego kvalitetnu ponudu, čini se da bi Arsenal mogao da ga pusti da ide.

"Orlovi" su navodno za usluge Čejmbersa, ekipi sa "Emirejtsa" spremni da ponude 20 miliona funti (oko 23 miliona evra).

Da li će Venger pristati na ovu ponudu, uskoro ćemo saznati, ali čini se da bi mogao kako je Palas spremio veoma izdašnu ponudu za igrača, koji nije u prvom planu francuskog stručnjaka.

Calum Chambers of @Arsenal, emerging tonight as a reported £20million @CPFC target.

— Jim White (@JimWhite) 17. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.