Izvor: HotSport.rs, 31.Dec.2014, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROFESOR ZNA: Venger smatra da bi simuliranje trebalo kažnjavati

Menadžer londonskog giganta Arsenala, Arsen Venger, izjavio je da bi igrače koje simuliraju prekršaje trebalo oštro kazniti.
– Ja sam protiv simuliranja, ali jedini način da se ta pojavi zaustavi je kažnjavanje igrača posle utakmice. Očigledno da označavanje krivaca ne funkcioniše, oni moraju biti suspendovani. Problem predstavlja što ne može uvek da se utvrdi kada fudbaler simulira, a kada ne – rekao je Venger.
Pitanje simuliranja izbilo je u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << centar pažnje javnosti u Premijer ligi pošto je nekoliko menadžera engleskih klubova podiglo glas da igrači Čelsija simuliraju prekršaje na svojim mečevima.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.