PREMIJER LIGA: Siti se vratio na vrh tabele

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 23:20

PREMIJER LIGA: Siti se vratio na vrh tabele

Zaostali mečevi 28.kola.

U zaostalim susretima 28. kola Premijer lige Mančester Siti i Liverpul ostvarili su pobede na svom terenu. Siti je bio bolji od Vest Hema 3:0, dok je Liverpul na Enfildu savladao Fulam 1:0.

Vratio se Mančester Siti na vrh Premijer lige. Novom pobedom preskočio je Arsenal za bod, a pride ima i utakmicu manje, tako da je sastav Pepa Gvardiole veoma blizu da dođe do treće vezane titule.

Odolevao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << londonski tim 50 minuta, a onda ga je načeo Nejtan Ake.

Na 2:0 povisio je u 70. minutu najbolji strelac lige Erling Holand. A to je ujedno bio i istorijski trenutak. Jer Holand je postigao 35. gol u sezoni u Premijer ligi, što je novi rekord, a ima još pet utakmica do kraja.

Konačnih 3:0 postavio je Fil Foden u 85. minutu.

U drugom susretu večeri Liverpul je zabeležio pobedu protiv Fulama. Slavili su so 1:0 golom Mohameda Salaha iz penala u 39. minutu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovaj momak je nezaustavljiv: Haland ušao u istoriju Premijer lige, Siti sve bliži tituli

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Maj.2023, 12:09

U drugom zaostalom meču, Liverpul je na domaćem terenu bio bolji od ekipe Fulama sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Mohamed Salah sa bele tačke u 39. minutu Fudbaleri Mančester Sitija savladali su ekipu Vest Hema sa 3:0, u okviru zaostalog meča 28. kola Premijer lige. Centar zbivanja na “Etihadu”...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.