PJ Harvey najavila novi album

Izvor: BalkanRock.com, 23.Dec.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PJ Harvey najavila novi album

Poznata engleska muzičarka PJ Harvey snimila je album kao deo umetničke instalacije u Somerset Houseu, u Londonu, za vreme muzičke sesije otvorene za javnost.

Pevačica je objavila tizer ovog albuma koji će biti objavljen sledećeg proleća. Projekat pod nazivom “Recording in Progress“ odvijao se unutar specijalne konstrukcije sačinjene od stakla gde su PJ Harvey i njen bend snimali, a publika je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << imala prilike da uživo prisustvuje i gleda sam proces nastanka albuma. Dugogodišnji saradnici engleske muzičarke Flood i John Parish bili su zaduženi za produkciju.

A u Royal Festival Hallu, u Londonu, je izvela 10 novih pesama: “Chain of Keys”, “The Wheel”, “The Orange Monkey”, “Dollar Dollar”, “The Community of Hope”, “Homo Sappy Blues”, “Medicinals”, “Near the Memorials to Vietnam and Lincoln”, “River Anacostia”, i “The Ministry of Social Affairs”.

Ovo će biti deveti studijski album pevačice, a prvi od 2011. godine.

Harvey izvodi pesmu “Chain of Keys”

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.