Ovako će izgledati dete Vilijama i Kejt

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2013, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako će izgledati dete Vilijama i Kejt

LONDON - Od kada je kraljevska porodica saopštila u decembru da će Kejt Midlton i princ Vilijam postati roditelji, u medijima su se pojavila brojna nagađaja o tome da li će to biti devojčica ili dečak i kako će izgledati.

Najnovije ilustracije, zasnovane na genetskim podacima, pokazuju kako će njihovo dete izgledati sa 25 godina.

Slike su delo grafičkog dizajnera Nikolete Meres koja se u njihovoj izradi konsultovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa stručnjakom Broud instituta Harvarda i MIT-a.Dete će najverovatnije imati zelene ili plave oči, kao i jamice na obrazima, poput majke.

Velike su šanse, takođe, da ima bademaste oči, tamno smeđu kosu, punije usne, tamniju put, priljubljene uši i ovalno lice.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.