Otkriveno, legenda Čelsija ucenjivala klub!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno, legenda Čelsija ucenjivala klub!

Sve se dešavalo 2009. godine kada su "Građani" krenuli u poduhvat sa novim vlasnicima.

Ikona i dugogodišnji kapiten Čelsija Džon Teri bio je lojalan svom timu do kraja svog boravka na Stamford Bridžu, ali najnovije informacije sa Ostrva otkrivaju da nije baš uvek bilo tako.

Gari Kuk tadašnji sportski direktor Sitija je u izjavi za engleski Skaj Sport opisao tadašnju sitaciju sa  štoperom londonskog kluba.

"Već smo krenuli u ceo proces >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregovora sa Piterom Kenjonom, mada mislim da je on bio ubeđen da Teri neće nikuda iz Londona. Posle smo razgovarali sa Džonom i bilo je jasno da neće krenuti sa nama"

"Postojao je sijaset igrača koji su nas koristili kako bi dobili jače ugovore, više novca. Igrali su tu igru sa svojim agentima i naterali klubove da poboljšaju svoje ponude. Naravno da smo hteli Terija, sjajan je lider i iskusan, ali je bilo jasno da će ostati još neko vreme sa Čelsijem.", završio je Kuk svoju izjavu.

Ubrzo nakon ovoga, "Plavci" su ponudili svom kapitenu poboljšanih 150 hiljada funti nedeljno koji su ga učini najplaćenijim igračem na "Stamford Bridžu".

Štoper je ostao sa svojim timom 2017. godine odigravši 703 utakmica za klub iz Londona što je i dalje rekord.

Posle toga je igrao za Aston Vilu  jednu sezonu, da bi se početkom oktobra 2018. godine povukao iz profesionalnog fudbala.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.