Opet taj Antonio! Vest Hem ne odustaje, Sanderlend posustaje

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet taj Antonio! Vest Hem ne odustaje, Sanderlend posustaje

Čekićari minimalcem nastavili desant na plasman u evrokupove, Crne mačke gube dah u borbi za opstanak

Naučio je Vest Hem i protiv davljenika. Izgleda da je Slaven Bilić našao i lek za najveću boljku Čekićara ove sezone. Mnogo bodova je Vest Hem prosuo kada je bio izraziti favorit, ali to mu se danas nije desilo. Na Apton Parku je pao Sanderlend - 1:0.

I opet je Mičel Antonio bio junak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << londonskog kluba. Krilni napadač koji je došao prošlog leta iz Notingem Foresta se pokazao kao pun pogodak. Petim golom u sezoni je ispisao presudu gostima sa severa koji sve dublje tonu i nalaze se u sve težoj situaciji u borbi za opstanak. Sem Alardajs i Džermejn Defo su se vratili na teren bivšeg kluba, ali nisu pomogli Sanderlendu da prekine neprijatnu naviku. Naime, Crne mačke uglavnom gube u istočnom delu Londona s obzirom da imaju tek jednu pobedu od postanka Premijer lige.

U prvih dvadesetak minuta nije bilo većih uzbuđenja, a onda je Nobl pogodio prečku i najavio radost za domaći tim. Posle pola sata igre, Mičel Antonio je u svom stilu upao sa desnog krila u sredinu i rezantnim udarcem u suprotan ugao načeo goste. Zasluženo vođstvo, s obzirom da je Sanderlend bio očajan u prvom poluvremenu.

Alardajsov tim je zaigrao bolje u drugom delu igre, zapretio Vest Hemu, ali bilo je prekasno. najbolju šansu je propustio Džek Rodvel koji je sa neometan sa penala tukao direktno u golmana Adrijana..

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.