Objavljen prvi snimak Asanža u zatvoru VIDEO

Izvor: B92, 07.Jun.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen prvi snimak Asanža u zatvoru VIDEO

Agencija "Ripli" objavila je prvi video-snimak osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža iz strogo čuvanog zatvora Belmarš u Londonu.

Asanž tamo služi kaznu od 50 nedelja zbog kršenja uslova kaucije.

Na snimku se vidi Asanž koji je vidno mršaviji nego ranije, navodi "Raša tudej".

Na snimku se vidi i mala ćelija sa knjigama i papirima rasprostrtim po podu, ali RT ne tvrdi sa sigurnošću da je to soba Džulijana Asanža.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen prvi snimak Asanža iz zatvora, a svi imaju SAMO JEDAN KOMENTAR (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Jun.2019

U ekskluzivnom video snimku prvi put je prikazano u kakvim je uslovima osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž unutar zatvora Belmarš koji slovi za jedan od najbolje obezbeđenih.

Nastavak na Blic...

NEPRIJATELJ ZAPADA BROJ JEDAN! Prvi snimak Džulijana Asanža, jedan detalj privukao pažnju CELOG SVETA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2019

Kamera je snimila malu ćeliju, sa knjigama i novinama koji su raštrkani na podu..Televizija RT objavila je prve snimke osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža iza rešetaka zatvora Belmarš u Velikoj Britaniji...​Na snimcima se vidi Asanž, koji je vidljivo oslabio, kako razgovara sa ljudima za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Prve fotografije i video zapis Asanža iz londonskog zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2019

Prve fotografije i video snimak osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža iz strogo čuvanog londonskog zatvora, gde služi kaznu zbog kršenja uslovne slobode, procurele su danas u javnost nakon što je jedan od zatvorenika snimio Asanža mobilnim telefonom, koji je, inače, zabranjen u zatvoru...Video...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.