O čemu muškarci misle kad ne misle o seksu?

Izvor: Blic, 05.Mar.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu muškarci misle kad ne misle o seksu?

LONDON - Odgovor na pitanje šta osim seksa zaokuplja misli muškarca je - ništa! Bar se tako može zaključiti na osnovu knjige nazvane “O čemu misli svaki muškarac osim o seksu”, autora Šeridana Simova (39).

Knjiga je postala bestseler u Velikoj Britaniji, a ono što je zanimljivo u vezi sa njom jeste to da je potpuno prazna.

Uprkos tome što ima 200 stranica na kojima nije ništa ispisano, knjiga je na listi sajta "Amazona” prodavanija od "Harija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Potera i reda Finiksa”, najnovijeg dela serijala o čarobnjaku, autorke Džoane Rouling i "Da Vinčijevog koda”, Dena Brauna.

"Kada je knjiga izdata nisam ni zamišljao da bi mogla biti prodavanija od Harija Potera. Ali ako britanski studenti misle da je moja knjiga magična, ko sam ja da im protivrečim”, izjavio je Simov.

Nakon što je jedan student univerziteta u Notingemu kupio knjigu svom kolegi kako bi se našalio sa njim, ubrzo su i drugi studenti počeli masovno da kupuju knjigu i da je koriste umesto svesaka.

"Nisam predvideo da će knjigu koristiti studenti da bi u nju beležili lekcije. Na neki način su dokazali da grešim. Ali pitam se koliko njih će se vratiti razmišljanju o seksu kada završe sa lekcijom. Mogao bih da se kladim da je odgovor na to pitanje 100 odsto studenata. Posle mnogo godina istraživanja konačno sam otkrio da muškarci ne misle apsolutno ni očemu osim o seksu. To je bio šokantan zaključak i znao sam da moram da obavestim svet o svom otkriću”, ispričao je Simov za britanske medije.

On je za kraj rekao da će se sada baviti istraživanjem o čemu žene misle osim o seksu i nada se da će uskoro objaviti i to otkriće.

Povezane vesti: Otvorene veze su znak nezrelosti Ljubavni parovi se posvađaju 312 puta godišnje Ženama draži kućni poslovi od seksa Muškarci precenjuju sebe u krevetu Zbog Samante Džons spavala sa 1.000 muškaraca

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.