Novi problemi za Totenhem, četvorica prvotimaca odlaze kao slobodni igrači?!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problemi za Totenhem, četvorica prvotimaca odlaze kao slobodni igrači?!

Slabo igraju "Pevci" ove sezone, a problemi se nastavljaju i van terena.

Totenhem je u jako lošoj formi od starta sezone, nalaze se na 14. mestu na tabeli Premijer lige, sa samo 14 osvojenih bodova.

Ne znaju za trijumf u šampionatu na šest poslednjih mečeva, pa je i sudbina Maurisija Poketina na klupi "Pevaca" dovedena u pitanje.

Problemi se nižu i van terena, Deni Rouz ne želi da produži ugovor, hoće da ga odradi do kraja i narednog leta kao slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač napusti redove tima iz Severnog Londona.

Tu nije kraj lošim vestima, kako su isto spremni da učine i Tobi Aldervejreld, Jan Vertongen i Kristijan Eriksen!

Tako bi Sparsi narednog leta mogli da ostanu bez čak četiri prvotimca, a da pritom ne zarade ni cent od njihovih odlazaka.

To bi sasvim jasno bio veliki udarac za ekipu, pa postoji mogućnost da ih neko iz pomenute četvorke napusti već u januaru, kako bi zaradili nešto novca, koji bi kasnije mogli da ulože u angažovanje njihovih zamena.

Pojedini igrači poput Vanjame i sve češće odsutnog Dajera bi takođe mogli da promene sredinu narednog leta, pa bi u sezoni 2020/21 mogli da gledamo potpuno drugačiji Totenhem, možda i sa novim trenerom na klupi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.