Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2018, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naručila šampon, u pošiljci stiglo 20 američkih pasoša

Nikol Mičel iz Londona nije mogla da vjeruje svojim očima kada je otvorila paket koji joj je stigao brzom poštom i umjesto šampona koji je naručila putem interneta ugledala 20 novih američkih pasoša.

Odmah je pozvala policiju koja joj je rekla da ih baci u smeće, ali je potom viši policijski službenik preuzeo razgovor i kazao da to ne čini. Potom je pozvala Ambasadu SAD-a.

“To je veliki sigurnosni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << proboj, šta da je ovaj paket došao u ruke terorista? Bila sam preplašena jer mi niko nije htio da objasni šta se dešava”, kazala je Britanka.

Nakon nekoliko sati pasoše je preuzeo zaposleni Ambasade SAD-a u Londonu. Iz kompanije su rekli kako su njen paket i paket za ambasadu stajali jedan pored drugog i da ih je radnik greškom zamijenio.

Iz ambasade SAD-a kazali su kako vjeruju da je ovo bila obična greška koja se više neće ponoviti te da im je sigurnost i integritet putničkih dokumenata na prvom mjestu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.