NA VELIKOM PLATNU: Labudovo jezero uživo 24. aprila

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Apr.2024, 10:13

NA VELIKOM PLATNU: Labudovo jezero uživo 24. aprila

Čuveni balet „Labudovo jezero“, u prenosu uživo iz Kraljevske opere u Londonu (Royal Opera House), publika će imati priliku da pogleda 24. aprila u 20.15 časova u bioskopu CineStar u Beogradu.

 
Ova najmoćnija priča klasičnog baleta o ljubavi, izdaji i opraštanju vraća se na scenu Kraljevske opere i donosi priču o princu Zigfridu koji slučajno naiđe na jato labudova. Jedan od njih se pretvara u prelepu Odetu i princ se odmah zaljubljuje. Ali Odeta je začarana i može biti labud samo danju.
 
Senzacionalna muzika Čajkovskog u kombinaciji sa maštom koreografa Lijama Skarleta i dizajnera Džona Mekfarlejna dodatno pojačavaju dramatični patos baletskog klasika. LABUDOVO JEZERO...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

LABUDOVO JEZERO na velikom platnu uživo 24. aprila 2024. u CineStar bioskopu u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2024, 09:26

Čuveni balet LABUDOVO JEZERO, u prenosu uživo iz Kraljevske opere u Londonu (Royal Opera House), publika će imati priliku da pogleda 24. aprila u 20.15. U bioskopu CineStar u Beogradu – Ada Mall publika će videti prvake Kraljevskog baleta Jasmin Nagdi i Metjua Bola u glavnim ulogama. Ova najmoćnija...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.