Murinjo se oglasio prvi put nakon otkaza (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo se oglasio prvi put nakon otkaza (video)

Nešto više od 24 časa nakon što je obelodanjeno da napušta Mančester junajted stigla je i prva reakcija od strane Žozea Murinja.

Jučerašnji dan počeo je udarnom vešću sa "Old Traforda". Junajted se oglasio saopštenjem u kojem je navedeno da Žoze Murinjo više nije menadžer slavnog kluba.

Vrlo brzo "Posebni" se spakovao, napustio hotelsku sobu u kojoj je napravio račun od preko pola miliona funti i krenuo za London.

Prilikom napuštanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << hotela nije davao izjave za medije, a ni danas nije bio preterano pričljiv kada se susreo sa predstavnicima medija koji su ga čekali ispred kuće.

Novinar "Skaj Sporta" pokušao je da izvuče nešto više iz Murinja prilikom kratke šetnje ali je "Posebni" prozborio svega nekoliko rečenica.

"Mogu li da prošetam ili ne?", bilo je prvo što je Murinjo uz osmeh rekao kada mu je reporter sa mikrofonom u ruci priša i krenuo sa ispitivanjem.

"Nemam šta da kažem, znate me. Ukoliko želite da prošetamo idemo do Batersija. Nemam problem sa tim", dodao je Murinjo.

Upitan da li može da otkrije kakvi su mu planovi za budućnost, bivši menadžer Junajteda ostao je dosledan.

"Nemam šta da kažem. Zdravo", poručio je Murinjo znatiželjnim britanskim novinarima.

Već danas su se u mnogim medijima pojavile raznorazne spekulacije oko toga gde će Portugalac nastaviti karijeru.

Mnogi tipuju na Inter, drugi tvrde da ga Real Madrid ponovo želi na klupi, a ono što sigurno znamo jeste da Murinju neće teško pasti otkaz jer će mu na bankovni račun leći 30 miliona funti na ime obeštećenja i bonusa za plasman u osminu finala Lige šampiona.

"I have nothing to say. You know me." 🤐

Jose Mourinho speaks for the first time since leaving @ManUtd near his home in London.

Follow all the reaction to Jose Mourinho's sacking by @ManUtd as Ole Gunnar Solskjaer replaces him as interim boss here: https://t.co/kouvEuOFMj pic.twitter.com/kv7tx3jdqE

— Sky Sports News (@SkySportsNews) 19. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.