Izvor: RTS, 20.Avg.2022, 18:10

Mitrović pponovo igrač odluke u novoj pobedi Fulama

Fudbaleri Fulama nadigrali su Brenford sa 3:2 u utakmici trećeg kola Premijer lige, a pobedonosni gol je postigao srpski internacionalac Aleksandar Mitrović u samoj završnici meča.
U vrlo neobičnoj utakmici derbija zapadnog Londona domaćini su ubedljivo pobeli u prvom poluvremenu ali su gosti uspeli da načine preokret i dođu do izjednačenja pa je utakmica rešena u vrlo neizvesnoj završnici.

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bio igrač odluke i 99 golom u dresu Filama doneo je pobedu svom timu.
Već u drugom minutu Fulam je poveo pogotkom Bobija Rida, a samo desetak minuta kasnije i Akelsandar Mitrović pogađa mrežu gostiju ali je sudija poništio taj gol zbog ofsajda.
Već u 20 minutu Žoao Palhinja sjajnim udarcem glavom donosi ubedljivo vođstvo od 2:O za domaćine koji su nastavili u odličnom stilu i do kraja poluvremena imali još nekoliko odlićnih prilika da uvećaju prednost.
Igrao se 44 minut i učinilo se da će Fulam otići sa ubedljivim vođstvom na pauzu kada je Kristijan Norgard sjajnim šutem sa ivice šesnaesterca postigao pogodak za Brenford i smanjio na 2:1.
U nastavku gosti preuzimaju inicijativu i već u 50 minutu Ajvan Toni postiže pogodak za Brenford, ali je posle konsultacije sa var tehnolocijom gol poništen zbog ofsajda od samo par centimetara. Ipak u 70 minutu Ajvan Toni ponovo uspeva da zatrese mrežu Fulama za izjednačenje na 2:2.
A onda je u završnici meča Aleksandar Mitrović preuzeo inicijativu. Prvo je u 82. minutu glavom poslao loptu u gol Brenforda ali golman uspeva da je izboksuje sa same gol linije.
A onda u 90. minutu ponavlja gotovo identičan šut ali uvoga puta pogađa desni ugao gola za 3:2 i pobedu svog tima.
Na svom terenu ubedljiv je bio i Kristal palas nadigravši Aston Vilu sa 3:1, dok je Sautempton na gostovanju nadigrao Lester sa 2:1, a Everton i Notingem Forest su podelili bodove sa 1:1.
Premijer liga, treće kolo:
Subota:
Totenhem - Vulverhempton 1:0
Kristal Palas - Aston Vila 3:1
Fulam - Brentford 3:2
Everton - Notingem Forest 1:1
Lester - Sautempton 1:2
Bornmut - Arsenal
Nedelja:
Lids - Čelsi
Vest Hem - Brajton
Njukasl - Mančester siti
Ponedeljak:
Mančester junajted - Liverpul
 
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mitrović ponovo igrač odluke u novoj pobedi Fulama

Izvor: RTS, 20.Avg.2022

Fudbaleri Fulama nadigrali su Brenford sa 3:2 u utakmici trećeg kola Premijer lige, a pobedonosni gol je postigao srpski internacionalac Aleksandar Mitrović u samoj završnici meča. . U vrlo neobičnoj utakmici derbija zapadnog Londona domaćini su ubedljivo poveli u prvom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.